REFERENCER

Hér er et udvalg af udtalelser fra nogle klienter og kunder.

Individuel samtale terapi:
 • "Anerkendelsen af alle mine holdninger og overbevisninger"
 • "Jeg oplevede, at der var en afslappet atmosfære, hvor jeg følte mig fri for at tale om mine problemer. Jeg synes også at det var godt af jeg fandt årsagerne til min angst, og hvordan jeg kunne arbejde med min krop og sind for at slappe af. jeg er meget taknemmelig for de terapisamtaler, fordi de gav mig troen på mig selv tilbage.... jeg synes, det var dejligt at få hjælp i min dårlige tid. Jeg vil aldrig glemme dine råd om, at der altid er en løsning"

 • "Der var god indhold i samtalerne, som jeg kan bruge i forbindelse med mit arbejde"
 • "De meget konkrete øvelser. At der blev skrevet ned på flip-over. At blive mindet om positive formuleringer"
 • "At blive behandlet ligeværdigt"
 • "Høj grad af energi/opmærksomhed. Konkrete redskaber/teknikker/modeller for selvudvikling, Spørgsmål der hjælper til bevidsthed om sig selv"
 • "Henriks måde til at g' plads på (øjeblikke uden ord), tid til at mærke efter"
 • "Henriks måde at spørge på og de hjemme opgaver han gav"

Par terapi:
 • "Henrik er en meget opmærksom og professionel terapeut, som vi har været yderst tilfredse med at gå til samtaler hos. Han har til alle samtalerne startet med at høre, om hvordan det går, og hvad der har været det mest presserende i øjeblikket. Har har løbende stoppet op, hvis der har været nogle forskellige reaktioner/kropssprog osv. som der er blevet gået i dybden med. Det har været utrolig godt"
 • "Fremgangsmåden var stille og roligt. Vi lærte meget om, hvordan vores kommunikation var/er. VI anvender stadig teknikken (Red. spejlingsøvelsen). Vi oplevede os begge at blive hørt - og kommer gerne igen senere"
 • "At det ikke var så følende', men blev på et konkret plan. Forholdte sig til konkrete problemer. Vi synes det var fedt, at det var så konkret - modeller, samtaleformer, redskaber og at vi ikke skulle begynde ved barndommen"

Coaching:
 • ”Coaching med Henrik tvinger mig til at gå i dybden med problemstillingen. Jeg kommer til at skrælle alt unødigt væk og finde ind til kernen.  Processen hjælper mig til at opdage nye løsningerne og vurdere dem på en struktureret måde. Jeg kan varmt anbefale coaching, som redskab til at få styr på sine tanker.” En afdelingsleder fra TDC(YouSee)
 • ”Jeg er i efteråret 2004 blevet coachet af Henrik. Det har givet mig energi og overskud til at varetage de problem- stillinger, jeg som projektleder ellers står alene med.  Henrik er god til at give coaching og han hjælper mig til at få vendt de relevante problemstillinger, fordi han skærer helt ind til benet på en konstruktiv og givende facon.” HR Chef - SoftAdvice, Rikke H. Bisgaard
 • ”I forbindelse med en projektansøgning til Koordinationsudvalget i Århus kommune, har jeg haft fornøjelsen af at have Henrik som sparringspartner. 
  En sparring, som en refleksiv proces hvor tanker bliver sat på plads og nye ideer fødes. Henrik går i dybden og er præcis i sit arbejde. Han har et godt overblik samt et bredt kendskab til det offentlige og private arbejds- marked. 
  Personlig er Henrik en behagelig og rolig person, som jeg kan anbefale som sparringspartner.” Daglig leder på SIND´s Pårørenderådgivning

Konflikter på arbejdspladsen - Indsigt og forståelse:
 • Et par medarbejdere havde i længere tid været gnavne på hinanden, og i et par mails eskallerede konflikten 'pludseligt'. Jeg tog en dialog med dem hver for sig og anerkendte at konflikt også er et udtryk for (stort) engagement. Derefter tog vi en fælles dialog, hvor det lykkedes at få dem til at anerkende hinnadens kompetencer og faglige områder.  Projektleder på Vestas
 • Et par medarbejdere havde været i konflikt i en periode. Udgangspunkt: Konflikter opstår ofte når, vi har forskellige verdensbilleder og forskellige krav til os selv og omverdenen, og indeholder ofte udviklingspotentiale. Medarbejderne fik en forståelse af konflikten, dem selv og modparten og simple metoder til at vende konflikt til dialog. (Se LAER og BØR)” Center for Erhvervsafklaring & Beskæftigelse, Gert Schandorff